top of page

GEOLOCALITZEM EL TIÓ

Actualizado: 23 oct 2020

Aquest Nadal no et quedis sense Tió!!!



Si estàs interessat en passar una estona en familia i trobar un Tió al bosc amb els teus, vine aquest divendres 23 de Octubre a apuntar-te a l'activitat que organitzarem des de l'AMPA amb la col·laboració de l'escola. Hi haurà sorpreses i els petits podràn gaudir d'aquesta activitat special.


L'activitat es farà en un bosc de Sabadell (encara per determinar) durant els dies 14-15 i el 21-22 de Novembre. Els dies d'activitat dependrà de la quantitat de gent que hi hagi apuntada.

En cap cas es faran grups de més de 6 persones i serà una activitat per cada familia separadament.


Necessitem saber quants TIO's hem de caçar, per tant t'agrairïem que aquest divendres us passeu per l'administració i us apunteu a l'activitat. En el moment de fer la reserva, s'ha de pagar el preu de l'activitat que serà de 5€ per associats i 8€ per no associats.


No ho dubtis! Vine i fem que el Tió estigui sa i estalvi a casa nostra per que aquest Nadal porti molts regals als nostres petits.


NOTA COVID19: En cas de que per causes alienes a l'AMPA no es pugui realitzar l'activitat al Bosc es proposarà opcions alternatives ja planificades o es retornarà l'import. Actualment tenim tots els permisos necesaris per realitzar la nostra proposta, però això pot canviar.

26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page