top of page

L'Ambaixador Reial arriba a l'escola Bertran

L'escola Bertran ha rebut avui l'Ambaixador Reial amb la fàbrica dels somnis:


Els nens i les nenes de l'escola han passat aquest matí un moment inoblidable i màgic gràcies a la presencia al pavelló de l'Ambaixador Reial. Tots els membres del AMPA hem treballat dur per fer possible aquest moment tan especial.



La posada en escena ha consistit en una Jaima típica d'Orient on els nostres petits s'han endinsat en un mon màgic de llums i de colors on han pogut veure que tots els regals estan preparats per poder arribar a les seves llars.





D'entrada es trobaven amb un mag del carbó que ha fet les delícies de tots els infants.





Un cop entraven i mentre feien cua per donar la carta a l'Ambaixador, podien veure la fàbrica de joguines tota plena de llums, colors i automatismes.










A partir d'aquí arribaven a l'Ambaixador Reial que rebia les cartes dels més petits i parlava amb cada un d'ells per saber quins regals volen aquest Nadal.






Seria impossible posar totes les fotos dels nens en aquest blog, però aquí us en posem unes quantes:









Moltes gràcies a tots els mestres i direcció de l'escola per la col·laboració que hem rebut, ens consta que l'Ambaixador ha quedat molt sorprès del bon ambient de l'escola i de les ganes de que tot millori.




Des de l'Ampa de l'escola Bertran, esperem que els vostres fills i filles hagin pogut gaudir d'aquest dia tan especial. Us posem un breu vídeo de les instal·lacions que s'han creat per que feu un tastet del que han gaudit els vostres petits.




Des de l'AMPA us volem agrair tot el recolzament que ens heu donat aquells pares que us heu associat, ja que gràcies a la col·laboració, aquesta activitat s'ha pogut portar a terme. No volem deixar de desitjar-vos un Bon Nadal i un Feliç Any 2021.



Aquells que encara no us heu associat, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, ja que el vostre suport és molt important per portar a terme aquelles activitats que els nostres petits es mereixen.

373 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page