top of page

RIFA PER LA MARATÓ

Actualizado: 15 dic 2021

Enguany la marató de TV3 està dedicada a les malalties mentals. Com sabeu, es tracta d'un programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio que es farà el diumenge 19 de desembre. Aquest tipus problemes de salut son molt comuns, ja que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.




Per això des de l'AMPA de l'escola Bertran, hem decidit destinar part dels beneficis recollits amb la venda de loteria de Nadal per realitzar una rifa solidaria de Nadal que es realitzarà el proper divendres 17 de Desembre.


El tercer premi de la rifa solidaria, consisteix en un lot de productes típics de Nadal:



El segon premi de la rifa solidaria, consisteix en un lot de productes típics de Nadal una mica més complet:


El primer premi de la rifa solidaria consisteix en un magnífic lot de Nadal amb un pernil inclós!!!!


Animeu-vos, es tracta només de 2€ per butlleta! Podeu comprar tantes butlletes com vulgueu. Com més en compreu, més possibilitats teniu d'aconseguir el premi.

Com que es tracta d'una rifa solidaria, aquesta rifa està oberta a qualsevol persona, ja sigui associada a l'AMPA o no, pare, mare, estudiant, professor...etc.

Podeu comprar les butlletes a qualsevol membre de l'AMPA o també a administració de l'escola.

Les persones premiades hauran de presentar-se a administració amb la butlleta premiada abans de 7 dies naturals, si cap premiat no es presenta, el sorteig es repetiria.


54 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page