top of page

Una Diada de Sant Jordi diferent

Aquest any per Sant Jordi, l'escola s'ha vestit de festa, de dracs, de princeses, de cavallers... i de molts llibres!!!


Des de l'AMPA i amb la col·laboració de l'escola hem fet una petita representació de la llegenda de Sant Jordi i el Drac per videoconferència que s'ha pogut veure a totes les classes.


Però enguany el conte ha tingut un final una mica diferent, el drac de les pessigolles no era dolent, el que li passava és que es trobava sol i no sabia com fer amics i la princesa i el cavaller li tenien una mica de por perquè pensaven que era ferotge.


Després de parlar entre ells una bona estona, s'han adonat que el més important és l'amistat i tots tres s'han donat una gran abraçada!!!





Després el drac, el cavaller i la princesa han repartit els premis dels "Jocs Florals" que donava l'escola al millor rodolí, conte i auca.

Cada personatge ha fet entrega dels premis en un pati diferent per grups bombolla.


Aquí podeu veure la princesa amb els nens i nens d'infantil.




El drac fent entrega de premis als grups de 1er, 2on i 3er de Primària.



I Sant Jordi fent-se la foto de grup després d'haver entregat els premis, als grups de 4rt, 5è i 6è de Primària.


També hem fet entrega dels premis del concurs de punts de llibre que vàrem organitzar des de l'AMPA, on van participar tots els i les alumnes de l'escola, des de P-3 fins a 4rt de l'ESO.


Com que els punts de llibre han sigut tots molt i molt bonics i ens costava tant decidir quin era al guanyador, vam decidir regalar un llibre per a la biblioteca de cada classe i així que el poguessin gaudir tots i totes.







Finalment hem repartit també els llibres guanyadors a l'ESO.


I aquí us deixem un recull de fotografies de la festa.















Volem donar les gràcies a tots els mestres i direcció de l'escola per la confiança dipositada en nosaltres i l'enteniment que tenim plegats al treballar i preparar aquests esdeveniments.


Des de l'AMPA us volem agrair tot el recolzament que ens heu donat aquells pares i mares que us heu associat, ja que gràcies a la vostra col·laboració, aquesta activitat i d'altres s'ha pogut portar a terme.


I aquelles famílies que encara no us heu associat, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, ja que el vostre suport és molt important per seguir creixent i fer més activitats com aquestes que alegren als nostres infants.

83 visualizaciones1 comentario

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page